Vision og mission

En ny benchmark for fysioterapi i Region Nord

Kærneværdier

Ved Aalborg smerte- og sportsklinik står vi ved vores kerneværdier og har derfor skrevet dem på væggen i vores receptionsområde.

Hensigten med dette er tvedelt – for det første så vil vi udadtil – til kunderne – tydelig signalere at vi mener det seriøst. Vi vil meget gerne have at vores kunder kontinuerligt forholder sig kritisk til den ydelse de modtager.

På denne måde er vi netop sikker på at kunderne aldrig får lyst til at benytte andre sundhedsaktører.

Det andet motiv ved at skilte med vores værdier er for at påminde hinanden om at vi skal lade arbejdsglæden og passionen for faget styre vores dag.

Det er kærligheden til faget og lysten til at kontinuerligt lære nyt der er katalysatoren for vores virke i dagligdagen.

Mission

Aalborg smerte- og sportsklinik vil tilbyde fysioterapi på allerhøjeste niveau til kunder der ønsker at modtage kompetent og troværdig rådgivning hver gang.

Vi vil med viden og færdigheder placere os som de førende i branchen og vil ved kontinuerlig efter- og videreuddannelse bibeholde positionen som markedets førende indenfor fysioterapi.

Alt hvad vi foretager os vil afspejles i vores slogan:

Altid foran på viden !

Vision

Visionen for Aalborg smerte- og sportsklinik er at sætte en ny “benchmark” for fysioterapi i regionen.

Klinikken vil etablere sig som den førende vidensinstitution indenfor undersøgelse. diagnostik og behandling af alle  typer af skader fra bevægeapparatet.

Aalborg smerte- og sportsklinik vil blive den klinik, der for alle nye som gamle kunder er associeret med udførelse af sundhedsydelser på absolut topniveau.

En ny benchmark for fysioterapi i Region Nord