Home » Sportsmassage

Sportsmassage

Sportsmassage

Ved Aalborg Smerte- og Sportsklinik har vi tilknyttet en af regionens dygtigste sportsmassører – Kasper Bøgelund (https://smerteogsport.dk/idraetsskadeterapeuten).

Kasper er ligeledes tilknyttet AaB Superliga som behandler og er en fast bestanddel af AaB´s trup til kampe og træningslejre. 

 

 

Kasper har udover at være uddannet sportsmassør en overbygning som idrætsskadeterapeut og flere kurser  i manuelle teknikker, såsom:

 

Netop kombinationen af målrettede manuelle teknikker suppleret med bløddelsbehandling booster ofte forløbet, således patienterne oplever hurtigere smertefrihed.

 

Hvad er sportsmassage?

Sportsmasage er en målrettet terapeutisk massageform der har til formål af hurtigt rebalance affaldsstofferne i muskulaturen eller sikre optimale vilkår for opheling af muskelskade.

Ved sportsmassage bliver der taget lidt hårdere fat om problemet og derfor kan du forvente en mere grundig dybdegående massage, der naturligvis er tilpasset dit behov – typisk beskriver patienterne at “der bliver taget hårdere fat” om problemet end f.eks. welness massage.

Sportsmassage øger din smidighed, blodgennemstrømning og kroppens evne til at udskille affaldsstoffer samt de mælkesyrer som kan ophobe sig i kroppen ved hård træning. Sportsmassage er særdeles velgenet til sportsfolk og andre aktive, der har stor træningsbelastning og derfor et tilsvarende krav om restitution. 

 

 

Som professionel massør er det Kaspers erfaring af sportsmassage er gavnligt for alle der er fysisk aktive – både professionelle sportsudøvere og motionister. Ved hård træning eller motion sker det desværre ofte at vi overbelaster kroppen så det forårsager smerter og skader på muskler og bindevæv.

Kasper anbefaler derfor altid sportsmassage til forebyggelse og behandling af skader der relateres til sport og motion.

 

 

FOREBYGGELSE OG BEHANDLING

 

Du kan selvfølgelig også have gavn af sportsmassage selvom du ikke dyrker sport eller har skader som følge af sport. Vi har rigtig god erfaring med sportsmassage til forebyggelse og behandling af f.eks. spændingshovedpine, nakke-skuldersmerter,  museskader, smerter i ryg, lænd og andre gener som kan opstå ved stillesiddende arbejde.

Typisk anbefaler vi at intensivt forløb med 2-3 tider på 10-14 dage og derefter opfølgningskonsultation hver 4 uge hvis behov herfor.  

 

INTENSIVE FORLØB BOOSTER DIN KROP!

 

 

BOOK ONLINE – https://smerteogsport.dk/online-bestilling

 

 

Skal jeg hjælpe dig ?