Sportsmassage i Aalborg af professionel sportsmassør

Boost din performance eller forebyg skader med Aalborgs bedste sportsmassør. Er særdeles velgenet til sportsfolk og andre aktive, men kan også være en effektiv behandling selvom du ikke dyrker sport eller har skader som følge af sport.

Sportsmassage af professionelle sportsmassøre i Aalborg

Højtudannede sportsmassører er din garanti for den bedste sportsmassage

Ved Aalborg Smerte- og Sportsklinik har vi tilknyttet en af Aalborgs dygtigste sportsmassører – Kasper Bøgelund.

Kasper er ligeledes tilknyttet AaB Superliga som behandler og er en fast bestanddel af AaB´s trup til kampe og træningslejre.

Kasper har udover at være uddannet sportsmassør en overbygning som idrætsskadeterapeut og flere kurser  i manuelle teknikker, såsom:

RAH

IASTM

Mulligan

High Power Laser terapi

Akupunktur

Netop kombinationen af målrettede manuelle teknikker suppleret med bløddelsbehandling booster ofte forløbet, således patienterne oplever hurtigere smertefrihed.

Få sportsmassage af Kasper Bøgelund

Hvad er sportsmassage?

Sportsmasage er en lægefaglig godkendt terapiform der via målrettet terapeutiske massagegreb har til formål at hurtigt re-balance affaldsstofferne i muskulaturen og sikre optimale vilkår for opheling af muskelskade.

Ved sportsmassage bliver der taget lidt hårdere fat om problemet og derfor kan du forvente en mere grundig dybdegående massage, der naturligvis er tilpasset dit behov – typisk beskriver patienterne at “der bliver taget hårdere fat” om problemet end f.eks. welness massage.

Sportsmassage øger din smidighed, blodgennemstrømning og kroppens evne til at udskille affaldsstoffer samt de mælkesyrer som kan ophobe sig i kroppen ved hård træning. Sportsmassage er særdeles velgenet til sportsfolk og andre aktive, der har stor træningsbelastning og derfor et tilsvarende krav om restitution.

Sportsmassage er gavnligt for alle der er fysisk aktive – uanset niveau

Som professionel massør er det Kaspers erfaring af sportsmassage er gavnligt for alle der er fysisk aktive – både professionelle sportsudøvere og motionister. Ved hård træning eller motion sker det desværre ofte at vi overbelaster kroppen så det forårsager smerter og skader på muskler og bindevæv.

Kasper anbefaler derfor altid sportsmassage til forebyggelse og behandling af skader der relateres til sport og motion.

Forebyggelse og behandling

Du kan selvfølgelig også have gavn af sportsmassage selvom du ikke dyrker sport eller har skader som følge af sport. Vi har rigtig god erfaring med sportsmassage til forebyggelse og behandling af f.eks. spændingshovedpine, nakke-skuldersmerter,  museskader, smerter i ryg, lænd og andre gener som kan opstå ved stillesiddende arbejde.

Typisk anbefaler vi at intensivt forløb med 2-3 tider på 10-14 dage og derefter opfølgningskonsultation hver 4 uge hvis behov herfor.

Få sportsmassage behandling af professionel sportsmassør i Aalborg

Intensive sportsmassage forløb booster din krop

Optimering af restitution.

Boost din performance som cyklist og forebyg skader med professionel sportsmassage

Skal vi også hjælpe dig?

Læs mere om sportsmassøren.

Læs mere om lændesmerter.

Læs mere om skuldersmerter.

Læs mere om nakkesmerter.

Vi tilbyder også specialiseret fysioterapi

Godkendte specialister!

Specialiceret fysioterapi

Aalborg Smerte- og Sportsklinik er en af de eneste klinikker i Danmark der er godkendt som specialistklinik indenfor muskuloskeletal og idrætsfysioterapi.

Kun 26 andre klinikker i Danmark har opnået denne godkendelse af Dansk Selskab For Fysioterapi.

Dertil har klinikkens team en udvidet forståeslse af smerte og har som de eneste i Nordjylland behandlere med en mastergrad i smertevidenskab og tværfaglig smertehåndtering fra Aalborg Universitet.

Klinikkens behandlere er løbende på kursus og efteruddannelse og søger at altid være opdateret på den nyeste viden indenfor smerter i bevægeapparatet og har et imponerende CV med efter- og videreuddannelses.

Aalborg Smerte- og Sportskliniks behandlere underviser derudover på såvel grunduddannelsen for fysioterapi og i efteruddannelsesregi, hvor klinikken er udpeget som den eneste nationale udviklingsklinik indenfor The Mulligan Concept.

Aalborg Smerte- og Sportsklinik kan derfor tilbyde alle former for evidensbaseret behandling, hvilket betyder at du som patient er i trygge hænder og kan forvente et specialistniveau i forbindelse med undersøgelse og behandling.

Samlet betyder det at du kan forvente en klinisk undersøgelse og behandling på specialistniveau med om nødvendigt en screening af skader/sygdomme indenfor reumatologiske, neurologiske, traumatologiske og medicinske tilstande suppleret med anerkendt smertevidenskab og professionel kommunikation.

Specialiceret fysioterapi