Smerteklinik Aalborg | Professionel behandling af smerter

Har du smerter i nakke, skulder, knæ, ryg m.m.? Aalborg smerteklinik har behandlere med en mastergrad i smertevidenskab og tværfaglig smertehåndtering. Du får derfor den bedste forudsætning for, at vi kan hjælpe dig med at lindre dine smerter.

Smerteklinik Aalborg | Professionel behandling af smerter i nakke, skulder, knæ, ryg m.m.

Dine smerter – vores ekspertise

Få hjælp af specialister på vores smerteklinik. Vælg en af dine smerter/skader herunder og læs mere om hvordan vi kan hjælpe dig med en professionel behandling.

Godkendt specialistklinik – Sikrer dig den bedste smertebehandling

Altid foran på viden! Tilbyder alle former for evidensbaseret behandling, som giver de bedste resultater.

Aalborg Smerte- og Sportsklinik er en af de eneste klinikker i Danmark der er godkendt som specialistklinik indenfor muskuloskeletal og idrætsfysioterapi.

Kun 26 andre klinikker i Danmark har opnået denne godkendelse af Dansk Selskab For Fysioterapi.

Dertil har klinikkens team en udvidet forståeslse af smerte og har som de eneste i Nordjylland behandlere med en mastergrad i smertevidenskab og tværfaglig smertehåndtering fra Aalborg Universitet.

Klinikkens behandlere er løbende på kursus og efteruddannelse og søger at altid være opdateret på den nyeste viden indenfor smerter i bevægeapparatet og har et imponerende CV med efter- og videreuddannelses.

Aalborg Smerte- og Sportskliniks behandlere underviser derudover på såvel grunduddannelsen for fysioterapi og i efteruddannelsesregi, hvor klinikken er udpeget som den eneste nationale udviklingsklinik indenfor The Mulligan Concept.

Aalborg Smerteklinik kan derfor tilbyde alle former for evidensbaseret behandling, hvilket betyder at du som patient er i trygge hænder og kan forvente et specialistniveau i forbindelse med undersøgelse og behandling.

Samlet betyder det at du kan forvente en klinisk undersøgelse og behandling på specialistniveau med om nødvendigt en screening af skader/sygdomme indenfor reumatologiske, neurologiske, traumatologiske og medicinske tilstande suppleret med anerkendt smertevidenskab og professionel kommunikation.

Dansk Selskab for Fysioterapi

Smerteklinik med unik behandlingskoncept

Behandlinger der giver de bedste forudsætninger for et smertefrit liv

Michael Møller Nielsen er en af de eneste fysioterapeuter i Danmark der er godkendt som dobbelt specialist i henholdsvis muskuloskeletal og idrætsfysioterapi og har dertil en videnskabelig overbygning indenfor smertevidenskab og tværfaglig smertehåndtering.

I forbindelse med masteruddannelsen skrev Michael speciale omhandlende nakkesmerter, hovedpine og whiplash og har derfor et udvidet kendskab til dette område. Michael er desuden assisterende underviser i “The Mulligan Concept” i Danmark i efteruddannelsesregi og er timelærer ved fysioterapeutuddannelsen i Aalborg.

I Region Nord er Michael kendt som den behandler andre behandlere henviser til når de har opgivet at kunne hjælpe patienten.

På klinikken arbejder vi som et team og hjælper hinanden.

Gennem de seneste 10 år har vi på klinikken arbejdet med udviklingen af et nyt behandlingskoncept, der implementeret ny viden fra smerteforskning og kliniks erfaring, hvilket bibringer hidtil usete behandlingseffekter.

Flere af behandlerne på klinikken er igang med uddannelsen mod specialisttitlen og har derfor allerede implementeret klinikkens håndtering af komplicerede patientsituationer.

Skal vi også hjælpe dig til et smertefrit liv?

Specialiseret fysioterapi på smerteklinik i Aalborg