Smertefysioterapeut, Jægersoldat og menneske

Aut. fysioterapeut, Kristian Krüger Grøndahl, B.PT, Cert. Mulligan Practiioner.

Kristian Krüger Grøndahl

Speciale indenfor muskuloskeletal og idrætsfysioterapi.

  • Stud. Diplom i Muskuloskeletal fysioterapi.
  • Certificeret Mulligan Practioner (CMP).
  • Mckenzie kursusrækken.
  • Akupunktur kursusrække.
  • Idrætsfysioterapi kursusrække.
  • Cert. laserterapeut.
  • Coach uddannelse.
  • Funktionel træning instruktør (forsvaret).
  • Tidligere operativ jægersoldat.
  • Tidligere leder af linjen UPGRADE på Ollerup Gymnastikhøjskole.

Kristian er en mand med mange talenter og har en stor livserfaring med sig fra sit tidligere virke som soldat og operatør i Jægerkorpset. Efter periode med udsendelser valgte Kristian i stedet at fokusere på familielivet og uddannelse som fysioterapeut.

Som en del af sit virke i Jægerkorpset har Kristian flere uddannelser indenfor styrke, cardio- og funktionel træning og har som en del af sit virke på kasernen fungeret som instruktør i FUT (fysisk uddannelse og træning) i Hæren og træningskursus for jægerkorpset og nye aspiranter.

Desuden har Kristian haft ansvar for linien UPGRADE på Ollerup gymnastikhøjskole for elever der ønskede at forberede sig mentalt, fysisk og teknisk før optagelses prøver til Frømandskorpset, Jægerkorpset, Sirius og Politi.

Før sin tid i forsvaret har Kristian studeret Teknisk Fysik på DTU i Lyngby (B.Sc), hvilket gør ham velbevandret i biomekanikken.

Kristian Krüger Grøndahl er uddannet fysioterapeut 2016 og har sidenhen efteruddannet sig indenfor sportsfysioterapi og muskuloskeletal fysioterapi, hvor Kristian er i gang med uddannelses som diplom muskuloskeltal fysioterapeut.

En uddannelse som diplom i muskuloskeletal fysioterapeut er det højeste niveau af uddannelse indenfor skader i bevægeapparatet med hensyn til undersøgelse, diagnostik og behandling af problemer i “bevægeapparatet”. Det vil sige problemer med ryg, nakke, arme eller ben. Også undersøgelse, diagnostik og behandling af muskler, nerver og bindevæv, som sørger for, at vi kan bevæge os uden smerter.

Derudover lærer en muskuloskeletal fysioterapeut om forskellige smertemekanismer som akutte smerter, langvarige smerter og smerter, som stammer fra selve nervesystemet. Uddannelsen er anerkendt af foreningen Danske Fysioterapeuter, og er ligeledes internationalt anerkendt (IFOMT).

Dertil har Kristian imponeret med uddannelse indenfor The Mulligan Concept og kan kalde sig Certificeret Mulligan Practitioner (CMP).

Certificeret Mulligan Practitioner

Mobilisation with movement.

I forbindelse med uddannelse som fysioterapeut har Kristian gennemført flere kursusregier, herunder The Mulligan Concept, Muskuloskeletal fysioterapi, Mckenzie og Idrætsfysioterapi.

Kristian er igang med uddannelse som specialist i muskuloskeletal fysioterapi og smertespecialist.

Når Kristian ikke er på klinikken arbejder han som konsulent ved Jægerkorpset.

Endvidere fungerer Kristian som instruktør og ledercoach ved Q-courage, som beskæftiger sig med personlig udvikling af ledere og teambuilding for firmaer og institutioner.

Kristian bidrager i Q-courage både med den taktiske og sikkerhedsmæssige planlægning af teambuildingkurserne, men er også aktiv i den personlige 1-1 udvikling af kursisterne.

Kristian har erfaring fra andre privatklinikker i Aalborg og er “headhuntet” til klinikken grundet sin stærke faglige profil og potentiale til at blive en af de dygtigste behandlere i landet.