Godkendt specialistklinik

Altid foran på viden!

Aalborg Smerte- og Sportsklinik er en af de eneste klinikker i Danmark der er godkendt som specialistklinik indenfor muskuloskeletal og idrætsfysioterapi.

Kun 26 andre klinikker i Danmark har opnået denne godkendelse af Dansk Selskab For Fysioterapi.

Dertil har klinikkens team en udvidet forståelse af smerte og har som de eneste i Nordjylland behandlere med en mastergrad i smertevidenskab og tværfaglig smertehåndtering fra Aalborg Universitet og en kandidatgrad i fysioterapi.

Klinikkens behandlere er løbende på kursus og efteruddannelse og søger at altid være opdateret på den nyeste viden indenfor smerter i bevægeapparatet og har et imponerende CV med efter- og videreuddannelses.

Aalborg Smerte- og Sportskliniks behandlere underviser derudover på såvel grunduddannelsen for fysioterapi og i efteruddannelsesregi, hvor klinikken er udpeget som den eneste nationale udviklingsklinik indenfor The Mulligan Concept.

Aalborg Smerte- og Sportsklinik kan derfor tilbyde alle former for evidensbaseret behandling, hvilket betyder at du som patient er i trygge hænder og kan forvente et specialistniveau i forbindelse med undersøgelse og behandling.

Samlet betyder det at du kan forvente en klinisk undersøgelse og behandling på specialistniveau med om nødvendigt en screening af skader/sygdomme indenfor reumatologiske, neurologiske, traumatologiske og medicinske tilstande suppleret med anerkendt smertevidenskab og professionel kommunikation.

Godkendt specialistklinik

Muskuloskeletal fysioterapi

Godkendt specialistklinik

Idrætsfysioterapi

Aalborgs stærkeste team indenfor løbeskader

Få hjælp af specialister !

Klinikken har med Christoffer Lund og Michael Møller Nielsen regionens stærkeste team indenfor løbeskader og -optimering af løbere.

I dagligdagen er det primært Christoffer der varetager løbestilsanalyserne og er i kendt som Mr. Runningstyle og har gennem sin karriere gennemført mere end 2000 løbestilsanalyser. Christoffer har udover sit kliniske virke også publiceret videnskabeligt arbejde omkring skader forbundet med sport.

Udover at arbejde med løbestilsanalyse har Christoffer i flere år arbejdet med personlig træning af triatleter på såvel elite som amatørniveau og har derved opbygget stor erfaring for overbelastningsskader i forbindelse med løb og træning generelt.

Foruden en stor bagage af faglige kompetencer kommer Christoffer med mange års personlig erfaring fra sportens verden, i det at han tidligere har dyrket triathlon på top amatør niveau, hvor en placering som nr. 2 til IRONMAN Copenhagen 2014 og en kvalifikation til IRONMAN World Championship på Hawaii, samt en 6.-plads til DM på halv ironman står som karrierens højdepunkt.

Christoffer er også en hyppig foredragsholder for såvel kolleger og andre interesserede.

Læs Christoffer profil her: https://smerteogsport.dk/christoffer-lund-fysioterapeut

Michael Møller Nielsen er en af de eneste fysioterapeuter i Danmark der har opnået anerkendelse som godkendt specialist indenfor to faglige selskaber –  muskuloskeletal og sportsfysioterapi.

Dertil har Michael en masteruddannelse i smertevidenskab og tværfaglig smertehåndtering.

Michael underviser såvel på grunduddannelsen og i efter-videreuddannelsesregi.

Flere gange om året er Michael inviteret ud som oplægsholder omkring skader forbundet med løb.

I Region Nord er Michael kendt som den behandler andre behandlere henviser til når de har opgivet at kunne hjælpe patienten.

Læs Michaels profil her: https://smerteogsport.dk/smertespecialisten