Godkendt specialistklinik

Altid foran på viden!

Aalborg Smerte- og Sportsklinik er en af de eneste klinikker i Danmark der er godkendt som specialistklinik indenfor muskuloskeletal og idrætsfysioterapi.

Kun 26 andre klinikker i Danmark har opnået denne godkendelse af Dansk Selskab For Fysioterapi.

Dertil har klinikkens team en udvidet forståelse af smerte og har som de eneste i Nordjylland behandlere med en mastergrad i smertevidenskab og tværfaglig smertehåndtering fra Aalborg Universitet og en kandidatgrad i fysioterapi.

Klinikkens behandlere er løbende på kursus og efteruddannelse og søger at altid være opdateret på den nyeste viden indenfor smerter i bevægeapparatet og har et imponerende CV med efter- og videreuddannelses.

Aalborg Smerte- og Sportskliniks behandlere underviser derudover på såvel grunduddannelsen for fysioterapi og i efteruddannelsesregi, hvor klinikken er udpeget som den eneste nationale udviklingsklinik indenfor The Mulligan Concept.

Aalborg Smerte- og Sportsklinik kan derfor tilbyde alle former for evidensbaseret behandling, hvilket betyder at du som patient er i trygge hænder og kan forvente et specialistniveau i forbindelse med undersøgelse og behandling.

Samlet betyder det at du kan forvente en klinisk undersøgelse og behandling på specialistniveau med om nødvendigt en screening af skader/sygdomme indenfor reumatologiske, neurologiske, traumatologiske og medicinske tilstande suppleret med anerkendt smertevidenskab og professionel kommunikation.

Klinikken har med Palle Schlott Jensen og Michael Møller Nielsen regionens stærkeste team indenfor løbeskader og -optimering af løbere.

Palle er i branchen kendt som Mr. Runningstyle og har gennem sin karriere gennemført mere end 2000 løbestilsanalyser. Dertil har Palle som en af de eneste fysioterapeuter i Danmark suppleret med en kandidatgrad i fysioterapi og har skrevet speciale om løbeskader og optimering af løbefunktion. Dertil underviser Palle på grunduddannelse i fysioterapi på sports- og idrætslinjen. Palle er også en hyppig foredragsholder for såvel kolleger og andre interesserede.

Michael Møller Nielsen er en af de eneste fysioterapeuter i regionen der er godkendt specialist i muskuoskeletal og idrætsfysioterapi og har dertil en videnskabelig overbygning indenfor smertevidenskab og tværfaglig smertehåndtering. Michael er desuden assisterende underviser i “The Mulligan Concept” i Danmark i efteruddannelsesregi og er timelærer ved fysioterapeutuddannelsen i Aalborg.

I Region Nord er  teamet med Palle og Michael kendt som de behandlere andre sundhedsprofessionelle henviser til når de har opgivet at kunne hjælpe patienten.

På klinikken arbejder vi som et team og hjælper hinanden.

Flere af behandlerne på klinikken er igang med uddannelsen mod specialisttitlen og har derfor allerede implementeret klinikkens håndtering af komplicerede patientsituationer.

Skal vi også hjælpe dig til et smertefrit liv?