Smertefysioterapeut

Aut. fysioterapeut, Kristian Krüger Grøndahl, B.PT, Cert. Mulligan Practiioner.

Kristian Krüger Grøndahl

Speciale indenfor muskuloskeletal og idrætsfysioterapi.

  • Certificeret Mulligan Practioner (CMP).
  • Funktionel træning instruktør (forsvaret).
  • Tidligere operativ jægersoldat.
  • Tidligere leder af linjen UPGRADE på Ollerup Gymnastikhøjskole.

Kristian er en mand med mange talenter og har en stor livserfaring med sig fra sit tidligere virke som soldat og operatør i Jægerkorpset. Efter udsendelse valgte Kristian i stedet at fokusere på familielivet og uddannelse som fysioterapeut.

Som en del af sit virke i Jægerkorpset har Kristian flere uddannelser indenfor styrke, cardio- og funktionel træning og har som en del af sit virke på kasernen fungeret som instruktør i FUT (fysisk uddannelse og træning) i Hæren og træningskursus for jægerkorpset og nye aspiranter.

Desuden har Kristian haft ansvar for linien UPGRADE på Ollerup gymnastikhøjskole for elever der ønskede at forberede sig mentalt, fysisk og teknisk før optagelses prøver til Frømandskorpset, Jægerkorpset, Sirius og Politi.

Før sin tid i forsvaret har Kristian studeret Teknisk Fysik på DTU i Lyngby.

Kristian Krüger Grøndahl er uddannet fysioterapeut 2016 og har sidenhen efteruddannet sig indenfor muskuloskeletal fysioterapi.

En uddannelse indenfor muskuloskeletal fysioterapi er en videreuddannelse indenfor skader i bevægeapparatet og har fokus på undersøgelse, diagnostik og behandling af problemer i “bevægeapparatet”. Det vil sige problemer med ryg, nakke, arme eller ben. Dertil også undersøgelse, diagnostik og behandling af muskler, nerver og bindevæv, som sørger for, at vi kan bevæge os uden smerter.

Derudover lærer en muskuloskeletal fysioterapeut om forskellige smertemekanismer som akutte smerter, langvarige smerter og smerter, som stammer fra selve nervesystemet. Uddannelsen er anerkendt af foreningen Danske Fysioterapeuter, og er ligeledes internationalt anerkendt (IFOMT).

Dertil har Kristian uddannelse indenfor The Mulligan Concept og kan kalde sig Certificeret Mulligan Practitioner (CMP).

Certificeret Mulligan Practitioner

Mobilisation with movement.

I forbindelse med uddannelse som fysioterapeut har Kristian gennemført kursusregier indenfor  The Mulligan Concept.

Kristian er igang med uddannelse indenfor muskuloskeletal fysioterapi.

Endvidere fungerer Kristian som instruktør og ledercoach ved Q-courage, som beskæftiger sig med personlig udvikling af ledere og teambuilding for firmaer og institutioner.

Kristian bidrager i Q-courage både med den taktiske og sikkerhedsmæssige planlægning af teambuildingkurserne, men er også aktiv i den personlige 1-1 udvikling af kursisterne.