Kasper Bøgelund tackler Christiano Ronaldo.

Godkendt specialistklinik

Altid foran på viden!

Aalborg Smerte- og Sportsklinik er en af de eneste klinikker i Danmark der er godkendt som specialistklinik indenfor muskuloskeletal og idrætsfysioterapi.

Kun 26 andre klinikker i Danmark har opnået denne godkendelse af Dansk Selskab For Fysioterapi.

Dertil har klinikkens team en udvidet forståeslse af smerte og har som de eneste i Nordjylland behandlere med kandidatgrad i fysioterapi og en mastergrad i smertevidenskab og tværfaglig smertehåndtering fra Aalborg Universitet.

Klinikkens behandlere er løbende på kursus og efteruddannelse og søger at altid være opdateret på den nyeste viden indenfor smerter i bevægeapparatet og har et imponerende CV med efter- og videreuddannelses.

Aalborg Smerte- og Sportskliniks behandlere underviser derudover på såvel grunduddannelsen for fysioterapi og i efteruddannelsesregi, hvor klinikken er udpeget som den eneste nationale udviklingsklinik indenfor The Mulligan Concept.

Aalborg Smerte- og Sportsklinik kan derfor tilbyde alle former for evidensbaseret behandling, hvilket betyder at du som patient er i trygge hænder og kan forvente et specialistniveau i forbindelse med undersøgelse og behandling.

Samlet betyder det at du kan forvente en klinisk undersøgelse og behandling på specialistniveau med om nødvendigt en screening af skader/sygdomme indenfor reumatologiske, neurologiske, traumatologiske og medicinske tilstande suppleret med anerkendt smertevidenskab og professionel kommunikation.

Godkendt specialistklinik

Muskuloskeletal fysioterapi

Godkendt specialistklinik

Idrætsfysioterapi

Aalborgs stærkeste team indenfor sportsskader

Få hjælp af specialister !

Michael Møller Nielsen er en af de eneste fysioterapeuter i Danmark der har opnået anerkendelse som godkendt specialist indenfor to faglige selskaber –  muskuloskeletal og sportsfysioterapi.

Dertil har Michael en masteruddannelse i smertevidenskab og tværfaglig smertehåndtering.

Michael underviser såvel på grunduddannelsen og i efter-videreuddannelsesregi.

I Region Nord er Michael kendt som den behandler andre behandlere henviser til når de har opgivet at kunne hjælpe patienten.

Læs Michaels profil her: https://smerteogsport.dk/smertespecialisten

Christoffer Lund har i flere år arbejdet som personlig træner for triatleter på såvel elite som amatørniveau og har herved opnået stor erfaring i forhold til træningsplanlægning, forebyggelse af skader og skadesbehandling.

Christoffer er i gang med efteruddannelse som specialist i muskuloskeletal og idrætsfysioterapi.

Læs mere om Christoffers profil her: https://smerteogsport.dk/christoffer-lund-fysioterapeut

Kasper Bøgelund er tidligere udlandsprofessionel og landsholdsspiller for det danske landshold og arbejder nu som sportsmassør og idrætsskadeterapeut.

Kasper har en enorm viden fra sin tid i sporten og har derfor et naturligt indblik i hvilke fysiske og psykiske mekanismer der indvirker i en forbindelse med sportsskade.

Til daglig er Kasper udover sit arbejde på klinikken tilknyttet AaB superliga som behandler.

Læs mere om Kaspers profil her: https://smerteogsport.dk/sportsmassoeren

Prøv klinikkens unikke behandlingskoncept

Få hjælp af specialister !

Klinikken arbejder efter et behandlingskoncept der er udviklet af Michael Møller Nielsen.

Alle tilknyttet klinikker er oplært i at benytte konceptet i forbindelse med undersøgelse, diagnostik og behandling.

Konceptet er udviklet på baggrund af en syntese af viden indenfor mange forskellige felter, såsom smertevidenskab, evolutionslære, neurovidenskab, træningslære, lægevidenskab, psykologi og sociologi.

Du vil som patient opleve et totaloverblik over din skadessituation og at vi ofte finder helt andre forklaringer på hvorfor skaden er opstået og hvilke tiltag der skal iværksættes for at afhjælpe skaden.

Behandlingskonceptet har erfaringsmæssigt vist sig overlegent i forhold til konventionel idrætsfysioterapi.