Kasper Bøgelund tackler Christiano Ronaldo.

Godkendt specialistklinik

Altid foran på viden!

Aalborg Smerte- og Sportsklinik er en af de eneste klinikker i Danmark der er godkendt som specialistklinik indenfor muskuloskeletal og idrætsfysioterapi.

Kun 26 andre klinikker i Danmark har opnået denne godkendelse af Dansk Selskab For Fysioterapi.

Dertil har klinikkens team en udvidet forståeslse af smerte og har som de eneste i Nordjylland behandlere med kandidatgrad i fysioterapi og en mastergrad i smertevidenskab og tværfaglig smertehåndtering fra Aalborg Universitet.

Klinikkens behandlere er løbende på kursus og efteruddannelse og søger at altid være opdateret på den nyeste viden indenfor smerter i bevægeapparatet og har et imponerende CV med efter- og videreuddannelses.

Aalborg Smerte- og Sportskliniks behandlere underviser derudover på såvel grunduddannelsen for fysioterapi og i efteruddannelsesregi, hvor klinikken er udpeget som den eneste nationale udviklingsklinik indenfor The Mulligan Concept.

Aalborg Smerte- og Sportsklinik kan derfor tilbyde alle former for evidensbaseret behandling, hvilket betyder at du som patient er i trygge hænder og kan forvente et specialistniveau i forbindelse med undersøgelse og behandling.

Samlet betyder det at du kan forvente en klinisk undersøgelse og behandling på specialistniveau med om nødvendigt en screening af skader/sygdomme indenfor reumatologiske, neurologiske, traumatologiske og medicinske tilstande suppleret med anerkendt smertevidenskab og professionel kommunikation.

Palle Schlott Jensen har gennem flere år været tilknyttet AaB Superliga som behandler og har dertil gennemført kandidatuddannelse fra Bergen Universitet, hvor han skrev speciale om skader ved løbere og evidensbaseret behandling af disse. Til daglig arbejder Palle også som underviser på fysioterapeutuddannelsen i Aalborg.

Kasper Bøgelund er tidligere udlandsprofessionel og landsholdsspiller for det danske landshold og arbejder nu som sportsmassør og idrætsskadeterapeut.  Kasper har en enorm viden fra sin tid i sporten og har derfor et naturligt indblik i hvilke fysiske og psykiske mekanismer der indvirker i en forbindelse med sportsskade. Til daglig er Kasper udover sit arbejde på klinikken tilknyttet AaB superliga som behandler.

Michael Møller Nielsen er en af de eneste fysioterapeuter i Danmark der har opnået anerkendelse som specialist i muskuloskeletal og sportsfysioterapi. Dertil har Michael en masteruddannelse i smertevidenskab og tværfaglig smertehåndtering.  Dertil underviser Michael på grunduddannelsen og i efter-videreuddannelsesregi. I Region Nord er Michael kendt som den behandler andre behandlere henviser til når de har opgivet at kunne hjælpe patienten.

Kristian K Grøndahl har sin fortid i forsvaret specialstyrker (jægerkorpset) og er igang med specialistuddannelse indenfor muskuloskeletal fysioterapi og andre kursusregier. I forbindelse med sin tid i forvaret fungerer Kristian som ansvarlig for FUT (fysisk uddannelse og træning) og her derfor et stor indblik i træningsfysiologi. Dertil har Kristian en stor erfaring i at vejlede sportfolk og andre i at skulle præstere under maksimalt pres.

På klinikken arbejder vi som et team og hjælper hinanden.

Flere af behandlerne på klinikken er igang med uddannelsen mod specialisttitlen og har derfor allerede implementeret klinikkens håndtering af komplicerede patientsituationer.

Skal vi også hjælpe dig til et smertefrit liv?