Home » Klubaftale

Klubaftale

Klubaftale

Aalborg smerte- og sportsklinik er førende på viden om sportsskader og har området dygtigste idrætsfysioterapeuter tilknyttet klinikken. 

Michael er klinisk specialist i muskuloskeletal fysioterapi, hvilket er en efteruddannelse, der varer minimum 7½ at gennemføre.

Uddannelsen indeholder træning i udvidet klinisk ræsonnering, undersøgelse, diagnostik og behandling. Som klinisk specialist har man dokumenteret sine færdigheder indenfor manuel terapi, smertevidenskab, sygdomslæge, psykologi, træningsvidenskab og kommunikation. 

Specialistuddannelsen er det højst opnåelige uddannelsesniveau i Danmark og er godkendt af den internationale sammenslutning for muskuloskeletal fysioterapi (IFOMT). Kun 33 har fået tildelt titlen i Danmark.

 

spar penge med klubaftale

 

Ønsker man at klubben atleter skal have den optimale behandling, så de hurtigt er deres skade kvit, så kontakt og forhør om en klubaftale. 

I gennem 5 år har Michael Møller Nielsen i gennemsnit været 30-50% mere effektiv end alle andre fysioterapeuter i Region Nord. 

 

Derfor kan du spare penge ved at vælge den rigtige behandler første gang.

 

I kan læse mere om specialiseret fysioterapi ved at klikke på linket.

 

Derfor er dine sportsudøvere i trygge hænder, hvis I laver aftale med Michael Møller Nielsen.

 

Hvor meget betyder dine sportsudøveres sundhed for dig ?

 

Ønsker din sportsklub at lave aftale med Michael Møller Nielsen, så kontakt via nedenstående formular eller mail: michael@smerteogsport.dk

 

Vi samarbejder allerede med følgende foreninger og klubber.